Afbeelding

Hekelingen krijgt herkansing

Sport 84 keer gelezen

Hekelingen - In tegenstelling tot wat morgen in onze gedrukte krant staat, is Hekelingen nog niet geheel gedegradeerd. Maandag besloot de KNVB om een extra plaats in het zondagvoetbal in West 2 beschikbaar te stellen aan de verliezers van de poulewedstrijden, die zondag in Barendrecht zijn afgewerkt.

De twee verliezers van de poules, Hekelingen en Bodegraven, zullen onderling moeten uitmaken wie er volgend jaar in de derde klasse speelt. De degradatie van Hekelingen is dus nog geen feit. Om lijfsbehoud te behalen verloor Hekelingen al twee wedstrijden in de eerste poulefase. Zondag werd de ploeg vierde in een poule van vier. Dat geldt ook voor tegenstander Bodegraven. Op dit moment zijn beide clubs in overleg om te bepalen op welk neutraal terrein het duel wordt afgewerkt. Tevens zal dan ook een datum moeten worden bepaald wanneer het duel en om welke tijd het zal worden gespeeld.

Door de voetbalbond zijn er ook twee extra plaatsen voor de eerste klasse beschikbaar. Hierdoor hoeven PFC uit Geervliet en Nieuwkoop komende zondag niet om een plaats in de eerste klasse te spelen. De Geervlieters blijven actief in de eerste klasse.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant