Afbeelding

D2 HEKELINGEN KAMPIOEN

Sport 173 keer gelezen

Hekelingen - D2 Hekelingen heeft zaterdag 25 mei het Kampioensfeest gevierd met een oefenwedstrijd tegen de talentvolle nieuwe lichting D-pupillen. Doordat het kampioenschap niet na afloop van hun laatste competitiewedstrijd gevierd kon worden, de concurrent had immers nog wat wedstrijden in te halen,werd door het verlies van de directe concurrent op 14 mei het kampioenschap binnengehaald.

Voorafgaand aan de wedstrijd van het kampioensfeest werd de sfeer verhoogd door het afsteken van fakkels en een rookpot.Even waande de spelers zich als profspelers die hun mooie stadion betraden om daar een prachtige pot voetbal af te werken. Met de erehaag van spelers was de stemming compleet zoals die bedoeld is om de Kampioen te eren!

Na een onwennig begin van de competitie waar er voor de winterstop twee keer werd gewonnen, twee keer gelijk werd gespeeld en een keer werd verloren, was er nog niets te zeggen waar het team aan het einde van de competitie zou staan . Na de winterstop werd de bal opgepakt en een serie van cruciale wedstrijden gewonnen. Dit team bleek iedere tegenstander zijn voetbalwil op te kunnen leggen. Langzaam maar zeker werd het duidelijk D2 kon niet anders dan voor het kampioenschap te gaan.

Door wat Kampioenstress werd de laatste wedstrijd uit tegen OVV vergeten winnend af te sluiten. De gehele wedstrijd werd er op de helft van de tegenstander gespeeld maar er werd niet gescoord. Resultaat 0-0.

Met een plus doelsaldo van 14 op de directe concurrent was het kampioenschap zo goed als binnen. Maar de competitie wordt pas beslist als alle punten verdeeld zijn. Door puntenverlies van de concurrent op de doordeweekse avond was het duidelijk: D2 is de beste van de competitie zij zijn KAMPIOEN!!!!.

Door de volgende spelers en staf op de foto is dit prachtige resultaat gehaald:

Trainer Fred Snel, Kevin de Kapitein Snel, Lars the Predator/Jager Rozendaal,

Ziggy de Verdeler Blom, Jay de Panter van Dam, Jarno Goliath de Reus van Heijningen, Mitchel de Adelaar Wiegman, Granit de Stille Kracht Lekaj,

Trainer Menry Karamat Ali, Lorenzo Koning van de Assist Karamat Ali,

Wesley de Turbo van der Laan, Noah de Sierlijke Gazelle van den Boomgaard,

Giovanni de Trukendoos Mangkoedirio, Nino de Sluipschutter Lobel, Jeremy de Volharde Pitbull van der Put.

Bijzonder bijdrage keeperstrainer Jack van Dam, vaste grensrechter

Rob van der Put. Niels Gerritsen Trainer D1 en Ruud Blom coördinator D-afdeling.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant