Hockeyers gedegradeerd na nederlaag

Sport 88 keer gelezen

Spijkenisse - De heren van HV Spijkenisse hebben zondag de laatste wedstrijd verloren van de competitie. Tegen Warande wonnen de gasten met 2-7, bij rust stond het 1-5. ‘In de eerste helft hadden ze twee goede corners, maar de velddoelpunten daarvan hebben we er twee te gemakkelijk weggegeven. Dat is jammer. De tweede helft hebben ze zich erg goed ingezet. Zij waren handiger’, laat Erik Beekman weten. Door de nederlaag is de ploeg gedegradeerd naar de derde klasse.

‘Het doet pijn, dat degradatie een feit is. Toch zie ik voldoende perspectief voor het nieuwe jaar. Dat zal allereerst een overbruggingsjaar worden. We gaan de jeugd nog meer de kans geven. We spelen meer met jonge jongens, je kunt niet heel je leven in het eerste gaan spelen. We zullen dus vooral gaan bouwen door de jeugd ruimte te geven’, laat Beekman desgevraagd weten. Bij de Spijkenissers speelden Ike Kocken, Jeroen Bouthoorn en Maarten Bol de laatste wedstrijd in het eerste team van HV Spijkenisse.