Afbeelding

De 100 van Spijkenisse

Sport 84 keer gelezen

Spijkenisse - Op 23 juni organiseert de Stichting Estafetteloop een estafette (prestatie- en wedstrijdloop) op de atletiekbaan van SPARK. De afstand is maar liefst 100 kilometer. De wedstrijdteams bestaan uit max. 5 personen. Voor deelnemers aan de prestatieloop zijn grotere teams toegestaan. De 100 kilometer wordt afgelegd in ronden van 400 meter, de teams kunnen zelf bepalen hoe vaak gewisseld wordt. Teams en lopers kunnen zich nog voor-inschrijven tot 12 juni.

Aanmelden
Voor-inschrijven kan tot 12 juni via www.inschrijven.nl. De dag wordt afgesloten met een barbecue voor alle deelnemers die daar voor ingeschreven hebben. Meer informatie over de stichting vindt u op www.stichtingestafetteloop.nl.

Familiehuis
Het Spijkenisser bestuur van de Stichting Estafetteloop vindt het belangrijk dat ook kleinere instellingen die zich op een of andere wijze inzetten voor het helpen van (ongeneeslijk) zieke mensen, geholpen worden met inkomsten. De stichting kiest voor een wisselend doel. In 2013 is dat het familiehuis Daniel den Hoed.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant