Hockeysters missen kansen

Sport 142 keer gelezen

Den Haag – De dames van HV Spijkenisse hebben het zondag niet kunnen bolwerken tegen De Kievitten. De omni-vereniging uit Den Haag wist de wedstrijd met 6-2 te winnen. Jamie Zeegers en Lonneke van Breukelen waren productief voor de ploeg uit onze stad. ‘Het was een goede pot. We waren voor rust gelijkwaardig. We hadden grote kansen op de 3-2 en toen scoorde zij. We stonden de tweede helft onder druk. Ze waren toen beter dan ons’, zegt Jeroen Nieuwstraten na het duel. Over twee weken is Pijnacker te gast op sportpark Groenewoud. Een punt is dan nodig om alles nog in eigen hand te houden in de strijd tegen degradatie.