Afbeelding

A1 kampioen

Sport 268 keer gelezen

Spijkenisse - Afgelopen zaterdag heeft de A1 van vv Spijkenisse het kampioenschap in de 3de divisie B behaald. Onder leiding van de succes trainer Marcel Coppenrath en assistent trainer Sander Hulstaert hebben de jongens een fantastisch seizoen bekroond met een kampioenschap.

Alle selectie teams (D, C,B en A) komen volgend seizoen uit in de landelijke 2de divisie. Voor een ambitieuze club als vv Spijkenisse is dit een topprestatie. De trainers zijn persoonlijk verantwoordelijk voor de helft van dit succes, de afgelopen drie jaar hebben zij er voor gezorgd dat zowel de B1 promoveerde naar de 2de divisie en de A1 promoveerde naar de 3de en dit seizoen gelijk door naar de 2de divisie.

Het kampioensteam: Jessie Kleij, Hicham Arab, Jim van Riet, Bob Adriaanse, Paul van den Bulk, Steven Lans, Timon de Bel, Job van Nieuwammerongen, Leroy Varseveld, Diego Staas, Jazzy Adams, Etien Mariana, Danny Coppenrath en Jeffrey Warnaar. Technische staf: Marcel Coppenrath (trainer), Sander Hulstaert (ass. Trainer), Jos van Riet (team leider), Peter van den Bulk (ass. Scheidsrechter) en Henny Troost (verzorging).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant