Afbeelding

Spijkenisse laat steek vallen

Sport 119 keer gelezen

Spijkenisse - Spijkenisse heeft twee dure punten verloren door in en tegen Nootdorp niet verder dan een 0-0 gelijkspel te komen. De schade inzake de derde plaats in de eerste klasse B viel mee met de 1-0 nederlaag van GHC bij DSVP. ‘Het was matig van beide kanten,’ vond trainer Peter Wubben

Spijkenisse begon toch goed met kansen voor Runell Martis en Breuklin Almeida, maar deze werden niet benut. Het duel werd een half uur gestaakt vanwege een kuitbeenbreuk van een speler van Nootdorp. ‘Daarna werd het niveau steeds minder, gebeurde er weinig meer,’ aldus Wubben. Jorn Berkelaar, die bij het begin Runell Martis kwam aflossen, moest vanwege een hamstringblessure zelf het veld ruimen. Spijkenisse speelt aanstaande zaterdag de topper tegen FC Rijnvogels. De Spijkenissers wonnen nabij het vliegveld Valkenburg met 1-3 van de virtuele koploper. De wedstrijd op het sportpark Jaap Riedijk begint om 14.30 uur.

Spijkenisse: Dyron Bijl; Elwin Spoel, Ivan Divkovic, Harvey Wijngaarde, Jeffrey Schenk; Delrencio dos Reis, Stefano Zevenbergen, Shane van den Engel; Breuklin Almeida; Runell Martis (46. Jorn Berkelaar, 75. Julien Gret), Ruperto Dorothea.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant