Spark Beginners Hardloopcursussen

Sport 117 keer gelezen

Spijkenisse - Zowel op donderdag 18 april als op zaterdag 20 april 2013 start av Spark Spijkenisse voor de 15e keer met een beginners-hardloopcursus. In 13 weken wordt er toegewerkt aan het volbrengen van een duurloop van 5 km. Er is een maximaal van 25 deelnemers per hardloopcursus. Inschrijven kan via het e-mailadres: jooprunners@hetnet.nl of voor meer info.

De inschrijfkosten zijn 30 euro per cursus van 13 weken. Door storting op rekeningnummer: 211341 tnv JW van Opstal o.v.v. van welke dag u gebruik wilt maken van deze cursus en u bent verzekerd van inschrijving.

Je mag ook van beide cursusdagen gebruik maken voor 40 euro, zodat je dan 26 keer kan meelopen.

Heb je weinig hardloop ervaring dan kan je vanaf zaterdag 23 maart al deelnemen aan een wandeltraining ter voorbereiding op deze hardloopcursus. Deze wandeltraining duurt 4 weken en kost 6 euro.

Verzamelen 15 minuten voor aanvang van de cursus in de kantine van Spark, waar gebruik gemaakt kan worden van de kleedkamers en douches. Aanvangstijd op donderdagavond is 19.15 uur, op zaterdagmorgen 09.30 uur vanuit de kantine van Spark te Spijkenisse. Info: www.avspark.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant