De Kempvis creëert te weinig kansen

Sport 105 keer gelezen

Spijkenisse - Dat een goed resultaat in de heenwedstrijd in en tegen Utrecht (5-5) geen garantie biedt voor een overwinning in de return, ondervonden de waterpolosters van De Kempvis in het eigen Rivièrabad met een 2-7 (0-3, 0-0, 1-2, 1-2) nederlaag aan den lijve.

De goede hoop werd al in het eerste kwart door middenmoter Utrecht met een 0-3 achterstand de grond in geboord, waarop de machteloze formatie van Peter Koster vervolgens wel herstelde, maar voornamelijk achter de feiten aanliep. ‘Verdedigend deden we het niet onaardig, maar naar de goal toe wisten we ons nauwelijks kansen te creëren,’ verklaarde de coach van De Kempvis de regelmatige nederlaag. De stand in de Bond tweede klasse A bleef gelukkig voor de club uit Spijkenisse ongewijzigd. Femke de Haan en Melanie Bakker scoorden de tegentreffers. Wieteke Kleinherenbrink incasseerde een minuut voor tijd haar derde p-tje. Bij De Kempvis ontbraken de vakantie vierende Sofie Goudriaan en Roxanne van Nieuwamerongen. De Kempvis speelt aanstaande zondagavond om 19.00 uur in Gouda de belangrijke sleutelwedstrijd inzake de gevaarlijke tiende plaats tegen Widex GZC Donk 3.

De Kempvis: Tinka de Haan; Patricia van Nierop, Melanie Bakker, Divera Bakker, Wieteke Kleinherenbrink, Femke de Haan, Suzanne Dusseljee, Dayane Melief, Elise Vos, Tess Kok.

De waterpoloërs van De Kempvis verloren met 14-6 kansloos tegen subtopper WZC.