Afbeelding

The Hurricanes verspeelt kampioenskansen

Sport 136 keer gelezen

Spijkenisse - De basketballers van The Hurricanes zijn er niet in geslaagd om het nog ongeslagen Binnenland 2 de eerste nederlaag toe te brengen. De Spijkenissers verloren de derby tegen de Barendrechters in Den Oert met 62-71 (15-16, 12-17 (27-33), 16-17, 19-21). ‘We hebben de minimale kans op de titel tegen Binnenland definitief verspeelt,’ trok aanvoerder Mike Overdiep zijn conclusie uit de matige vertoning van zijn ploeg.

‘Het was van beide kanten niet best, maar waar het scorend vermogen nog wel goed zat ontbrak het ons aan scherpte in de omschakeling. Het was vooral een mentale kwestie in het hoofd.’ Hoewel het krachtsverschil zeker niet groot was, slopen de bezoekers weg van de mannen van coach Daniel Jevic: 62-71. The Hurricanes, dat overigens uitkwam zonder Gareth Tsang, bezet in de eerste klasse B van het Rayon de vierde plaats. ‘Het is zaak om de laatste drie wedstrijden tegen MSV, Punch en Green Eagles inzake de tweede plaats zo goed mogelijk af te sluiten,’ aldus Mike Overdiep. Maykandro Martis ontving in de allerlaatste minuut van het duel zijn vijfde p-tje. The Hurricanes is het komende weekend vrij van competitieverplichtingen.

The Hurricanes: Osmir Girigorie (15 pnt.), Mike Overdiep (12 pnt), Poupon Kaninda (10 pnt), René Cham (1 pnt), Sjarinno Tweeling (7 pnt), Marlon Naarden, Jaynaro Polak, Maykandro Martis (14 pnt), Pascal Moerland (1 pnt), Gerano Martis (2 pnt).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant