Afbeelding

Spui Cup terug van weg geweest

Sport 153 keer gelezen

Hekelingen - Op zaterdag 18 en zondag 19 mei wordt voor het eerst het internationale Pinkstertoernooi georganiseerd, beter bekend als de Spui Cup.

Jarenlang was het toernooi een bekende publiekstrekker maar de laatste twee jaar vond het niet plaats. Het bestuur van v.v. Hekelingen is voor de organisatie een samenwerking aangegaan met Jero Sports.
Er kunnen maximaal 48 teams deelnemen; 24 hebben zich al definitief ingeschreven. Teams uit andere De Lier, Rotterdam, Heemkskerk en Sint Michielsgestel. Uit het buitenland hebben zich 8 teams aangemeld, uit Duitsland, België en Frankrijk. Naast het voetbalgedeelte met openingsceremonie en een coachmeeting, zijn er evenactiviteiten zoals een buitenterras met bar, springkussens en ander vermaak, tentjes met verkooppunten en Drive-in met DJ.

De organisatie biedt deelnemende teams de mogelijkheid om in tenten te overnachten en maaltijdverzorging. Vv Hekelingen speelt in Sportpark Het Spui aan de Lange Putseweg 7. Het complex beslaat 5 grasvelden en 1 kunstgrasveld. Op de website van de organisator zijn alle mogelijkheden te vinden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant