HVOS overlopen door Oliveo

Sport 85 keer gelezen

Leidschendam - De handballers van HVOS hebben in Leidschendam geen fout gemaakt tegen EHC 2. De formatie van coach Jaap Hagen zegevierde in De Fluit met 21-31 (8-16) over de hekkensluiter in de eerste klasse.

De Spijkenissers hadden nauwelijks enige tegenstand van de Leidschendammers te duchten. Met soms fraaie aanvallen drukten de bezoekers de neus bij regelmaat tegen het venster. ‘Het was een leuke pot, hadden slechts één wissel, maar dat was tegen EHC geen probleem,’ aldus Hagen. HVOS bezet momenteel een stevige vierde plaats op geringe afstand van ETC en Saturnus ’72. ‘Hellas is onbereikbaar, dus hebben we het kampioenschap uit ons hoofd gezet en de doelstelling bijgesteld tot het behalen van de tweede plaats. Dat moet nog kunnen, want we hebben de ambitie om uit de eerste klasse te geraken. In de hoofdklasse wordt toch meer gehandbald en dat willen we.’ HVOS speelt aanstaande zondag in de Olympiahal om 14.15 uur tegen het laaggeplaatste Northa.


HVOS: Jeroen Versendaal; Arjan Sebel, Chris van der Velde, Rob Elshout, Sander van Vliet, Rutger Lange, Sebastiaan Hagesteijn, Menno van der Pluijm.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant