Afbeelding

Handballers nog in de race

Sport 76 keer gelezen

Spijkenisse - De handballers van HVOS liggen na de nipte, maar dikverdiende 16-15 (10-8) overwinning tegen EDH nog altijd in de race voor de tweede plaats in de eerste klasse achter de ongenaakbare koploper Hellas 3

Menno van der Pluijm ontpopte zich in de Spijkenisser Olympiahal in een rommelige wedstrijd als matchwinnaar door twintig seconden voor tijd de winnende goal achter de Schipluidense doelwachter te deponeren. ‘We hebben het onszelf moeilijk gemaakt, misten zes van de acht stipballen en gaven een marge van vier punten zomaar weg. We hebben een ervaren team, maar zij speelden af en toe als beginnelingen. Ben blij dat we het toch nog hebben gehaald,’ toonde coach Jan Hagen zich opgelucht na de goede afloop. HVOS bezet achter de ongeslagen koploper Hellas 3 op twee punten van ETC en één punt op Saturnus ’72 de vierde plaats. De tweede plaats is dus nog altijd binnen handbereik. De Spijkenisser handballers reizen aanstaande zondag af naar Leidschendam alwaar zij hekkensluiter EHC 2 gaan bestrijden. De wedstrijd in De Fluit begint om 16.40 uur.


HVOS: Jeroen Versendaal; Arjan Sebel, Chris van der Velde, Rob Elshout, Wouter van der Zwan, Rutger Lange, Sebastiaan Hagesteijn, Menno van der Pluijm.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant