Afbeelding

HVOS dicht bij stunt

Sport 96 keer gelezen

Spijkenisse - De handbalsters van HVOS zijn afgelopen zondag tegen titelkandidaat Foreholte 2 dichtbij een overwinning geweest. ‘We hebben heel de wedstrijd voorgestaan, maar tien minuten voor tijd hebben we deze helemaal uit handen gegeven,’ verklaarde coach Anja Hagen de 18-22 (11-9) nederlaag tegen de club uit Voorhout

‘We stonden met 18-15 voor, waarop Foreholte mandekking ging spelen en wij er niet meer doorheen kwamen. Elk balverlies leidde tot balverlies, waarop zij dit via de break-out afstrafte. Kijk, Foreholte heeft de betere ploeg, maar er had vandaag veel meer ingezeten.’ Foreholte liet HVOS achter met een flinke kater. Zeker nu ook de hekkensluiter in de eerste klasse, Gemini 2 met een 23-25 overwinning stuntte bij titelkandidaat Helius en zo het Spijkenisser team in de strijd tegen de degradatie tot op één punt is genaderd. Jana Hagen was met 10 treffers topscoorder in het team van HVOS. ‘Alles zit heel dicht bij elkaar, maar met de zware uitwedstrijd tegen Oliveo wordt het er niet makkelijke op,’ aldus Anja Hagen. De wedstrijd aanstaande zaterdagavond in de Luchthal in Pijnacker begint om 19.00 uur.


HVOS: Rosemarie van der Horst; Sara Sundermann, Saskia van der Sluis, Melanie Versluis, Jana Hagen, Steffani In ’t Veen, Marloes Salet, Ilse van der Meer, Iris Vonk, Laura Mesker.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant