Foto: Aad van der Voorn
Foto: Aad van der Voorn

Bruggenderby prooi voor ETC

Sport 115 keer gelezen

Spijkenisse - De bruggenderby in het handbal tussen ETC en HVOS is zondag gewonnen door de ploeg uit Hoogvliet. De formatie van Ton Kraaij stond al snel in het duel op voorsprong. Bij rust stond het al 16-5.

De ploeg uit Spijkenisse kon het ook in het tweede deel van de wedstrijd niet bolwerken en verloor het duel met 26-13. ‘Het was echt de dag van de tegenpartij en dan vooral van hun keeper. Die deed het voortreffelijk. Ze hebben het goed neergezet en hebben goede spelers. Wij hebben niet slecht gespeeld, maar niet alles lukte. We hebben wellicht drie punten weggegeven. Ik kon niet boos op ze worden’, zegt verliezend coach Jaap Hagen namens de Spijkenissers. ‘Edwin Gerritsen heeft echt super gekeept. Ik vond het verbazingwekkend dat wij zo konden uitlopen. We kwamen voor met 6-0 en 11-4. Het leek wel of ze angstig voor ons waren. Ze waren vandaag erg mak. Onze verdediging stond als een huis’, zegt Ton Kraaij namens de Hoogvlietse ploeg. Voor de Hoogvlieters staat volgende week het duel met Gemini op het programma. De Spijkenissers spelen tegen Hellas, daarvoor speelt de ploeg dinsdagavond voor de beker tegen Dios 2.

Spelers ETC: Edwin Gerritsen (Dennis Blijenberg); Stefan Huiting; Sjoerd Krook; Stefan van de Berg; Jelmer Oldenhuis; Dennis van Oosten; Patrick van Oosten; Robert Mouthaan en Ton Kraaij.
Spelers HVOS:
Jeroen Versendaal; Raoul Knol; Sander van Vliet; Wouter van der Zwan; Chris van der Velden; Rob Elshout; Menno van der Pluijm; Arjan Sebel en Jeroen Weggen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant