Afbeelding

Roparun 2012 live te volgen

Sport 81 keer gelezen

Regio - De 21e editie van de Roparun is een bijzondere. Er zijn namelijk twee Roparuns tegelijk. Naast de bekende Roparun vanuit Parijs wordt er ook gestart in Hamburg. De starts vinden plaats op zaterdag 26 mei en de finish is op maandag 28 mei op de Coolsingel in Rotterdam.

Onder de meer dan 300 teams ook een aantal uit Spijkenisse en omgeving. U kunt de teams live volgen via www.roparunlive.nl. Voeg het teamnummer toe en u bent getuige van de prestaties van de lopers.

Vanuit Parijs vertrekken o.a.
Team 5 ECT Runners – team 5
Running team brandweer Spijkenisse – team 181
Run4u – team 183
GGD Rotterdam Rijnmond, Roteb, Delta – team 195
Team Imtech – team 323

Vanuit Hamburg vertrekken o.a.
De Estron Runners – team 89
Vopak Europoort – team 152

Ook dit jaar is er rond de Roparun weer flink wat activiteit op Twitter, Facebook en blogs die de teams bijhouden. Een prima manier om wat van je te laten horen en mensen erbij te betrekken. Voor het Pinksterweekeinde staat de teller in 2012 al op ruim vijfduizend boodschappen die via social media verstuurd zijn. Een forse toename ten opzichte van 2011. Allemaal over Roparun.

Dit jaar zijn alle tweets, likes en berichten op internet te volgen via een live ticker. Hoogtepunten, trends en teamvorderingen komen voorbij en zijn direct af te lezen. De Roparun ticker is te zien op: www.intelligents.nu/roparun

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant