Archieffoto Peter de Jong
Archieffoto Peter de Jong

ZKV puntloze hekkensluiter

Sport 114 keer gelezen

Eindhoven: ZKV is er niet in geslaagd om de rode lantaarn in de vierde klasse H over te dragen aan Atilla. De formatie van Arie Muis verloor in de Eindhovense studentenhal de rechtstreekse degradatieconfrontatie met 14-12 (10-7).

‘Atilla speelde slecht en wij speelden het spel mee, waren niet in staat om ons eigen spel te spelen en te scoren,’ was de coach van ZKV duidelijk ontevreden over zijn team. De Slanders begonnen overigens hoopvol in de afsluitende wedstrijd van het jaar, want het sprong van 0-2 naar 1-3 en zelfs nog van 4-4 naar 4-5. ‘Daarna hebben we ons door stomme fouten in de luren laten leggen en kwamen zij terug tot 10-7. Tijdens de rust heb ik de ploeg er nog op gewezen niet te letten op de tegenstander, maar zelf het spel in handen te nemen. We schrokken pas bij 13-8 wakker en hoewel we nog knokkend terugkwamen tot 13-11 was het eigenlijk al over. Het zal tijdens de winterstop hard werken worden om voor de tweede seizoenshelft de motivatie weer in de ploeg terug te krijgen,’ aldus Arie Muis. ZKV bezet de laatste plaats en wacht nog altijd op de eerste punten. ZKV brengt op 10 januari een bezoek aan Volharding.

ZKV: René Ruighaver (2 keer), Daan van de Pols, Agnes van Meurs (3 keer), Liesbeth Mooldijk; Rik Vermeer (1 keer), Stefan Knoester (5 keer), Naomi Koenz, Marion Jongejan (1 keer).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant