Archieffoto Peter de Jong
Archieffoto Peter de Jong

De Kempvis kansloos tegen ZVVS

Sport 205 keer gelezen

Spijkenisse: De waterpolosters van De Kempvis hebben in het Rivièrabad een kansloze5-14 (1-3, 0-3, 1-3, 3-5) nederlaag geleden tegen het degelijk en effectief spelende ZVVS. De Vlaardingsen speelden het spelletje slim, lieten de thuisclub komen en sloegen vervolgens in de omschakeling keihard toe.

‘ZVVS is gegroeid, speelt volwassen waterpolo en draait niet voor niets mee in de top. Wij hebben best wat kansen gehad, maar hebben daar te weinig mee gedaan. We hebben eigenlijk de hele wedstrijd achter de feiten aangezwommen,’ aldus coach Peter Koster. Divera Bakker ontbrak bij De Kempvis. De Kempvis bezet in de tweede klasse B de voorlaatste plaats. De staartwedstrijd op zaterdag 17 januari tegen Wiekslag wordt heel belangrijk. De Spijkenisser vrouwen zullen moeten winnen om de overlevingskansen staande te houden.

De Kempvis: Tinka de Haan (3e en 4e periode Noemi van der Borcht); Wieteke Kleinherenbrink (1 keer), Daphne Verhulst (1 keer), Femke de Haan (1 keer), Yvette Kleinherenbrink, Patricia van Nierop, Sofie Goudriaan, Ilse Kuller (foto, 2 keer), Nina Vermeer, Roxane van Nieuwamerongen. Sophie Kleinherenbrink.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant