Foto's: Peter de Jong
Foto's: Peter de Jong

Abbenbroek besluit met puntendeling

Sport 114 keer gelezen

Abbenbroek – De slotwedstrijd in dit kalenderjaar voor Abbenbroek heeft een puntendeling opgeleverd met Besiktas. Tegen de Rotterdammers kwam de ploeg uit Bernisse op een 1-0 voorsprong dankzij een treffer van Davey de Wolff, die hiermee ook de ruststand bepaalde.

Vervolgens kwamen na rust de Rotterdammers terug en wisten zij zelf de voorsprong te nemen. Een kwartier voor het einde was het opnieuw Davey de Wolff die voor de eindstand van 2-2 zorgde. ‘We wilden vooraf graag winnen en als er een ploeg deze verdiende dan was dat Abbenbroek. Achteraf sta je achter en ben je blij met een gelijkspel. We hadden echter de kansen moeten benutten om op 2-0 te komen. Dan had het anders gelopen. Een gelijkspel is zeker verdiend’, zegt Marco van Diën namens de ploeg uit Abbenbroek. De formatie van Bert van der Lijn gaat de winterstop in als negende in het debuutjaar in de derde klasse. Na de winterstop is SV Charlois de tegenstander van Abbenbroek.

Opstelling Abbenbroek: Mike kok; Arjan Blaak , Jordi de Looze, Jean Paul van Diggelen (85 Desmond van Dorp), Dennis Holsteijn, Kevin Dijksman, Glenn van der Graft ; Roy Verwijs, Danny Kanselaar (60 Kaj Zeegers )en Davey de Wolff.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant