Archieffoto Theo van Kralingen

Rozenburg sluit af met overwinning

Sport 118 keer gelezen

Rotterdam – Rozenburg heeft het eerste deel van de competitie afgesloten met een overwinning . De ploeg van vertrekkend trainer Rob Vuik won het duel bij Zestienhoven met 0-1, een stand die al bij rust was bereikt.

De Rozenburgers zagen het doelpunt komen van Lennert Quack, die daarmee zijn seizoentotaal op zes treffers bracht. ‘Het was geen beste wedstrijd van onze kant. De drie punten waren dan ook het meest belangrijk. Na rust hebben we nog goede kansen gehad via Öner Zaïf om de score uit te breiden, maar dat lukte niet. Op basis van de tweede helft zijn we terecht de winnaar”, zegt Rob Vuik over het duel. Rozenburg staat daarmee halverwege de competitie in de top vijf, in de derde klasse C.

Opstelling Rozenburg: Stefan van Asteren, Vince Lissenberg, Elroy van Seventer, Stefan van Es; Johan Don, Lester van Caam, Jordy de Groot; Öner Zaïf, Youri Bak, Lennert Quack en Jeroen van Balen.