Archieffoto Peter de Jong
Archieffoto Peter de Jong

SC Botlek onderuit bij koploper

Sport 123 keer gelezen

Papendrecht – SC Botlek heeft zaterdag niet voor een stunt kunnen zorgen in Papendrecht. Bij de koploper kwam de ploeg uit Spijkenisse tot een 4-1 nederlaag. Bij rust stond het 1-0 voor Papendrecht.

De enige treffer voor de ploeg van Rinus Schrijver kwam van Jeffrey Pols. ‘Uiteindelijk hebben we terecht verloren. Al doet de uitslag zwaarder aan dan gedacht. Je vermoed dat elk schot op doel een treffer was, maar dat is niet zo. Zij hadden inzet en motivatie. Dat was bij ons gedeeltelijk ver te zoeken. Dat is toch nodig om de wedstrijd te winnen. Dat zit in de koppies van de jongens en daar doe ik als trainer weinig aan. Van de koploper had ik meer verwacht. Na rust hebben we het omgegooid maar toen stond het snel 3-0 en was het gespeeld’, zegt Rinus Schrijver na afloop van het duel. Zaterdag is Spirit de tegenstander. De ploeg staat twaalfde. SC Botlek staat door de nederlaag op de tiende plaats.

Opstelling SC Botlek: Kevin Rijsdijk; Kevin Michilsen (70 Gerson Almeida); Mick Loendersloot; Dave Leurs; Patrick Klaris; Glenn Meelis; Kevin Lopes Cruz (60 Steven Lans); Jeffrey Pols; Jordy de Winter (60 Ralf van der Meer); Nasser Abdalla en John Ackon (46 Steven Lans).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant