Foto: Theo van Kralingen
Foto: Theo van Kralingen

Volleybalsters Vovero behalen volle winst

Sport 159 keer gelezen

Rozenburg – De dames van Vovero hebben zaterdagavond de volle winst kunnen pakken tegen V=Volley. De ploeg van Madelon Spee won met 4-0 in De Rozet. De eerste set werd ruim gewonnen met 25-13. Hierna werd het moeizamer toen in de tweede set nipt werd gewonnen met 25-23.

Hierna volgde een set met 25-19 en vervolgens was men bij de tegenstander gebroken en won Vovero de laatste set met 25-8. ‘We hebben ze eigenlijk de hele wedstrijd onder druk kunnen houden. We hebben goed verdedigd. Zij maakten veel fouten. Het was wel een wedstrijd met veel lange ralleys . Het was steeds gelijk opgaand tot de vijftien punten en dan stootte wij door. In de laatste set kwamen we snel op 10-3 en wordt het 25-8. Dat gebeurd niet vaak bij het volleybal’, zegt Madelon Spee na het duel. De ploeg staat nu zesde in de competitie. Zaterdagavond speelt men opnieuw thuis, dan tegen VCN 6.

Speelsters Vovero:  Marijke Blasman, Leonie Doorduin, Petra Romeijn, Maartje de Groot, Nienke Pranger, Sharon Breukel, Moniek Oldenburg, Jolanda Blasman en Lisanne Klifman.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant