GHVV’13 scoort niet en verliest van Vlotbrug

Sport 370 keer gelezen

Hellevoetsluis - Onder de rook van Farm Frites werd de derby Vlotbrug - GHVV’13 gespeeld.  Voor GHVV’13 altijd een hele lastige en zo ook deze keer.

Ondanks wat afwezige spelers vanwege blessures, startte de ploeg van Rob Vuik furieus en Vlotbrug kon in eerste instantie geen antwoord geven. Echt grote kansen werden er niet gecreëerd en langzaam kwam Vlotbrug in de wedstrijd. Zij kregen evenmin veel kansen. GHVV’13 was in balbezit en probeerde Vlotbrug onder druk te zetten.

In een uitval van Vlotbrug belandde de bal op de paal bij Davey Bouman. GHVV’13 was dus gewaarschuwd. In de 39e minuut viel de eerste goal voor de thuisploeg. In de tweede helft wist Vlotbrug de wedstrijd al snel te beslissen. Direct na de aftrap lag de bal al achter Davey en stond het 2-0. Ondanks het aanvallende spel van GHVV’13 moest in de 50e minuut een derde tegengoal geaccepteerd worden. De rest van de 2e helft gooide GHVV’13 alles in de strijd om de bakens nog te verzetten. maar helaas werd de werklust niet beloond. GHVV’13 moest weer puntloos van het veld.

Komende zaterdag staat ‘s-Gravendeel op het programma en de week erna WFB. Beide wedstrijden worden op Guldenland gespeeld.