Nog één uitwedstrijd en twee thuiswedstrijden voor de winterstop ingaat.
Nog één uitwedstrijd en twee thuiswedstrijden voor de winterstop ingaat. Foto: PR

GHVV’13 doet zich tekort tegen Rockanje

Sport 411 keer gelezen

Geervliet - De wedstrijd tegen Rockanje begon glibberig omdat de toplaag op Guldenland glad was en veel spelers uitgleden.

In de eerste 20 minuten kreeg de thuisploeg veel kansen om Rockanje op achterstand te zetten, maar er werd niet gescoord. Tot de bezoekers de bal te pakken kregen en er 0-1 op het scorebord kwam te staan.

Even leek GHVV’13 van slag en kreeg Rockanje kansen die ze niet wist te benutten. GHVV’13 voerde de druk weer op, maar een lange bal van Rockanje werd een strafschop: 0-2.

Na de rust verscheen er een feller aanvallende thuisploeg op het veld, dat op jacht ging naar de aansluitingstreffer. De ploeg van Vuik werd echter tegengewerkt door de keeper van Rockanje die zijn doel schoon wist te houden.

Rockanje wist nog een derde goal te maken, maar GHVV’13 gaf niet op. In de 80e minuut maakte Brian van Dam eindelijk de 1-3. Acht minuten later viel de tweede goal voor de thuisploeg. Meer zat er zaterdag niet in.

Komende zaterdag speelt GHVV’13 tegen Vlotbrug. De wedstrijd in Hellevoetsluis begint om 14.30 uur.