Het team van JD1.
Het team van JD1. Foto: PR

Zes kampioenen bij Hockey Vereniging Spijkenisse

Sport 15 keer gelezen

Dit seizoen kent Hockey Vereniging Spijkenisse maar liefst zes kampioenen.

Het team dat als eerste kampioen is geworden, is Dames 3. Deze nieuwe ploeg heeft dit seizoen in de reserve 3e klasse 21 van de 22 wedstrijden gewonnen.  MC1 won op 21 mei overtuigend met 5-1 van hun concurrent uit de competitie en is kampioen geworden in de 3e klasse.  Ook JD1 is kampioen geworden. Tijdens de een na laatste wedstrijd haalde JD1 het kampioenschap binnen met een 3-2 overwinning.

MB1 werd door het oog van de naald nog kampioen. Tijdens het laatste speelweekend speelde de eerste en de tweede plek gelijk waardoor MB1 de kans kreeg om kampioen te worden. Door de laatste wedstrijd met 4-1 te winnen kwamen de eerste drie teams op 19 punten, maar de MB1 van Spijkenisse had het beste doelsaldo. Zij werden dus kampioen van de eerste klasse.

Ook de recreanten werden kampioen in hun competitie. Helaas verloren ze de wedstrijd om toegelaten te worden in het NK van recreanten hockey. 

Het team dat als laatste kampioen werd dar was MB4. MB4 heeft een mooi jaar achter de rug en zij hebben goed gestreden voor het kampioenschap. 

MB4
D3
Recreanten
MC1
MB1

Uit de krant

Uit de krant