Afbeelding
stockfoto

Olympia heeft totale offday

Sport 221 keer gelezen

Na een zaalseizoen waar de nodige winstpunten gehaald zijn in de derde klasse. Is het nu weer tijd voor het tweede deel van het veldseizoen, maar dan weer een niveautje lager. Gisteren stond met lijstaanvoerder Trekvogels uit Rotterdam als eerste tegenstander direct de meest lastige pot te wachten. De eerdere ontmoeting leek Olympia lang te gaan winnen, maar moest in de uiterste slotfase nog de 13-13 incasseren. Een ploeg waar dus kansen tegen liggen, mits alles aan Olympia zijde op de AAN-stand staat.

Nou….daar kunnen we kort over zijn. Wat een debacle. Een keiharde 20-2 nederlaag. Trekvogels was scherp. Zat overal goed bij. Rondde met de forse wind goed af, maar wat Olympia daar tegenoverstelde sloeg nergens op. Een bal van A naar B krijgen lukte al bijna niet. En als er een doelpoging kwam, was deze vooral in niemandsland. Een totale offday voor Olympia. Zo slecht als Olympia gisteren speelde, is dit seizoen nog niet gebeurd.

Een team is pas een team als het met tegenslagen om kan gaan. Wonden likken, schouders rechten en keihard knokken als team, zodat dit nooit meer gebeurt.

Olympia mag in de thuiswedstrijd tegen Nikantes uit Hoogvliet op 14 mei laten zien welke les zij geleerd heeft uit deze hele lelijke wedstrijd. Aanvang: 15.30 uur.

Olympia trainer Lorenz Cafferata was erg gelaten: ‘Hier was niet tegen aan te coachen. De meest basale dingen liepen al niet. Het team zal moeten antwoorden. Dit zijn zij aan zichzelf en het team verplicht.’

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant