Dikke winst voor OACN Boys

Sport 303 keer gelezen

Spijkenisse - Na een sterke reeks van wedstrijden voor OACN kwam nu Sportclub Olympic directe concurrent voor plek 4 in de 1e Divisie op bezoek bij OACN.

Al direct vanaf de aftrap was het Arnie Boukhari die de bal binnenschoot. Olympic had niet lang nodig om terug te komen in de wedstrijd want na een fraaie actie schoot Mounir Amezrine de 1-1 binnen. Na de 1-1 zette Olympic door en vanuit een voorzet die niet goed ingeschat werd door OACN doelman Dennis Vermeer kon Redouan Eddarkaoui voor een leeg doel inkoppen. Na de 1-2 nam OACN de wedstrijd in handen. OACN zette Olympic onder druk bij de opbouw met als resultaat de 2-2. Vanuit een goed opgezette aanval was het wederom Arnie Boukhari die scoorde. Vlak voor rust wist OACN ook nog op 3-2 voorsprong te komen door Mounir El Ouazizi.

In de 2e helft startte OACN net zoals in de eerste helft sterk. Al snel wist Oualid Tarifit de score te vergroten naar 4-2. Na de 4-2 waren er enkele kansen voor Olympic maar ze kregen de bal niet achter doelman Dennis Vermeer. Mede door goed verdedigingswerk aan de kant van OACN wist Olympic in de 2e helft niet meer te scoren. OACN deed dit wel en de teller stopte pas bij 9-2. De overige doelpunten kwamen van 1x Mounir el Ouazizi, 1x Arnie Boukhari en 3x Oualid Tarifit. Een van deze goals was van grote klasse; met een man hangend aan z’n lichaam ging Oualid 1 op 1 af op de keeper. Deze kwam ver uit z’n goal maar met een fraai lobje belandde de bal achter de keeper in het doel. Een goede zege voor OACN dat Sportclub Olympic wist te verslaan met 9-2.