Afbeelding
Foto: De Kempvis

Drie debuterende jeugdspeelsters in maar net verloren thuiswedstrijd tegen Dordrecht

Sport 273 keer gelezen

Spijkenisse - Afgelopen zaterdag was het hoger geklasseerde tweede team van Dordrecht de tegenstander van een zeer compleet dames team van de Kempvis. ‘Het was de bedoeling om 2 periodes met de ervaren speelsters uit ons team het ze zo lastig mogelijk te maken om hierna ruimte te maken voor maar liefst drie debuterende jeugdspeelsters.’

Onder luid applaus van het enthousiaste publiek op de volle tribunes maakten achtereenvolgens Mieke de Koning, Yoleen van Meijbeek en Esmée Bakker hun debuut in het eerste dames team van de Kempvis. Om tegen een zware tegenstander te ervaren wat de verschillen zijn tussen jeugd en dameswaterpolo. 

Uiteindelijk speelde het gehele team van de Kempvis een keurige wedstrijd en wist de stand op 4-6 te houden, waarin er zelfs misschien meer in had gezeten.

Keepster: Mieke Fransen

Speelsters: Annelot Klaassen (1), Divera Bakker (1), Melissa Huurman (1), Nina Vermeer (1), Rebecca Imholz, Annouska Kans, Merel Corpeleijn, Zoë Pons, Maaike Diepenhorst, Esmée Bakker, Yoleen van Meijbeek, Mieke de Koning.

Uit de krant