ZVG/Cagemax - OACN Boys

Sport 105 keer gelezen

Gorinchem - Na de 1-4 thuis nederlaag tegen Cagemax had OACN iets recht te zetten tegen titelkandidaat Cagemax.

De wedstrijd startte gelijk in een hoog tempo en beide teams kwamen tot een aantal kansjes. OACN dat op eigen helft terugzakte liet Cagemax komen en kon zo gevaarlijk worden uit de counter. Na zo’n counter van OACN werd Mounir el Ouazizi gevloerd. Vrije trap OACN;  Lorenzo Westdorp stapte achter de bal en schoot de bal hard hoog binnen in de goal 0-1. Een goed scenario voor OACN die hierdoor verdedigend kon blijven spelen. OACN stond sterk te verdedigen en Cagemax werd vooral via afstand schoten gevaarlijk. De grootste kans voor ZVG werd goed onschadelijk gemaakt door Randy Beer die de bal bij de 2e paal wist weg te koppen voordat de ingestormde Cagemax speler de bal kon binnen tikken. Deze uitbraak van Cagemax ontstond op het moment dat OACN een pingel had moeten krijgen. Oualid Tarifit kreeg de bal van Mounir el Ouazizi en kon voor open goal intikken maar werd van achter onderuit gehaald. Uit de omschakeling werd Cagemax gevaarlijk maar de tegenaanval werd onschadelijk gemaakt. Met 0-1 de rust in.

Na de rust startte OACN sterk. 3, 1 op 1 kansen waren niet besteed aan Oualid Tarifit. Die telkens Koen van der Leeden op zijn pad vond. Cagemax kwam op gelijke hoogte vanuit balverlies van OACN via een vlugge omschakeling werd Felix Verhaar bij de 2e paal bediend die hoog voor leeg doel binnen schoot. Niet veel later werd ook de 2-1 gescoord door Cagemax er was spraken van een overtreding op OACN speler Mounir el Ouazizi maar er werd niet gefloten door de scheidsrechter. Uit de omschakeling werd wederom Felix Verhaar gevonden bij de 2e paal en schoot nu de bal onder doelman Dennis Vermeer door. OACN rechtte de rug en 2 minuten voor tijd kwam OACN op gelijke hoogte vanuit een harde vrije trap van Houcine el Hammach kwam de bal voor de voeten van Stevie de Brito die de bal binnenschoot 2-2. Cagemax ging nu powerplay spelen (4 veldspelers en 1 veldspeler als keeper). Hieruit kreeg Cagemax een aantal kansen die goed verdedigd werden door OACN. Vier seconden voor tijd kreeg Cagemax nog een corner;  de laatste kans van de wedstrijd. De bal vloog richting de bovenhoek maar gelukkig voor OACN wist doelman Dennis Vermeer de bal uit de bovenhoek te tikken en zo eindigde de wedstrijd in 2-2.