Afbeelding
Archieffoto De Kempvis

Dames Zv de Kempvis winnen thuis van WZC

Sport 301 keer gelezen

Spijkenisse - Afgelopen zaterdag speelden de dames van de Kempvis tegen het tweede team van WZC. Vanwege een blessure en herstel van keepster Noemi van der Borcht en afwezigheid van Mieke Fransen, kroop Rebecca Imholz onder de lat om niet onverdienstelijk het doel te verdedigen.

In de eerste periode brachten Nina Vermeer en Merel Corpelijn de stand op 2-0. In de tweede periode wisten de dames van de Kempvis de stand verder uit te bouwen met het spelen van een actievere pressing. Met drie treffers van Divera Bakker kwam de stand op 5-1.

In de derde periode en vierde periode liet coach Koos Smeding bewust wat meer ervaring op de wisselbank om ruimte te geven aan Zoë Pons, Rianne Kinds en Maaike Diepenhorst. Hiermee ontstond er een gelijk opgaande strijd in het water met kansen over en weer. Deze periode van de wedstrijd wist de Kempvis drie treffers te maken tegen vier tegentreffers van WZC. Bij een 8-5 tussenstand werd in de laatste minuten gekozen om de uitgeruste speelsters met veel ervaring weer in het veld te brengen en werd de wedstrijd beslist met 11-6 in het voordeel van de Kempvis.

Uit de krant

Uit de krant