Winst voor OACN Boys tegen JCK/AISO

Sport 343 keer gelezen

Het begin van de wedstrijd ging erg gelijk op, de beste kansen waren voor OACN maar deze werden niet benut. Na een aantal minuten besloot OACN om de tegenstander meer vast te zetten op eigen helft met als resultaat de 1-0 van Oualid Tarifit. Na de 1-0 was het overwicht er voor OACN en kreeg OACN nog een aantal kansen om de score te vergroten, maar pakte deze niet. Het gevolg was een tegendoelpunt: 1-1.

Na de rust vloog OACN uit de startblokken. Want na 2 minuten spelen werd de bal hoog op de helft van JCK veroverd door OACN een simpele intikker voor Arnie Boukhari zorgde voor de 2-1. Na een goed opgezette aanval van JCK werd ook de 2-2 gemaakt. OACN antwoorde direct door 1 minuut later de 3-2 te maken via Oualid Tarifit en na een mooie solo van Arnie Boukhari werd ook de 4-2 gemaakt. JCK kreeg na deze 2 snelle tegengoals een aantal opgelegde kansen maar door goed keeperswerk van Dennis Vermeer bleef de thuisploeg op een 4-2. Na een wazige beslissing van de arbiters werd het 4-3. De speler van JCK nam duidelijk de bal mee met de hand had hier voordeel aan maar de scheidsrechters wilde van niks weten en keurde de goal goed. Gelukkig voor OACN was daar Houcine el Hammach die vanaf eigen helft een goede actie opzette 2 spelers van JCK uitspeelde en vervolgens de bal van afstand in het doel van de tegenpartij schoot. De vreugde was groot bij de thuisploeg. De uitslag van de wedstrijd 5-3.