Afbeelding

OHVV in een kwartier onderuit

Sport 59 keer gelezen

Rotterdam – OHVV heeft zondag geen goede herinneringen overgehouden het treffen met Spartaan’20. De ploeg van Peter Marcel Nauta verloor met 4-1, bij rust was er nog niet gescoord. Echter na de thee ging het erg snel. Binnen kwartier stonden de Oudehoornaars naar een 4-0 achterstand aan te kijken. Toen wist de ploeg dat het er niet meer in zat. Echter in de slotminuut was het Wesley Meuldijk die voor de 4-1 eindstand zorgde.

‘Verliezen went nooit. Het is op het moment niet beter. We hebben veel mensen die we niet kunnen inzetten. We hebben het in de eerste helft zeker niet slecht gedaan. Zij hadden het initiatief en hebben een goede ploeg en spelen mooie combinaties. Voor rust raakte we nog paal en lat. We knokten voor een goal. Binnen een kwartier stond het na rust op 4-0. Dan laten ze toch de kopjes hangen, dat is een mentale kwestie. Ook fysiek lukt het dan bij sommige niet meer. Ze houden het dan niet vol. Dat voor ons pijnlijk. Er moeten spelers terugkomen en we zullen hard moeten werken’, meent Peter Marcel Nauta na het duel. Zondag staat het treffen met DRL op het programma. Dan keren Patrick van Dorp (schorsing), Andy Kruik, Jan Kees den Hartog (blessures) en Berry de Ridder (werk) weer terug bij de selectie.

Opstelling OHVV:
Rick Groenendijk; Ernest Vermaat; Mick Loendersloot; Michiel Tange; Chris Peters; Jerreld Paskald; Slavisja Milojevic (60 Stephan Berkman); Gijs Vermeer; Raymond Berkman (65 Thomas Biesheuvel); Wesley Meuldijk en Brian van Dam.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant