Afbeelding
Foto: PR

TV Bernissepark kijkt uit naar de toekomst

Sport 985 keer gelezen

Heenvliet/Zuidland - Op de Bijzondere Algemene Ledenvergadering van 6 juli stemden de leden van de tennisverenigingen LTV Bernisse en LTV Zuidland in met de oprichting van een nieuwe vereniging TV Bernissepark. 

In de nabije toekomst zal de TV Bernissepark een mooi nieuw complex aan de Melkweg in Zuidland gaan krijgen. 

Tot 31 december van dit jaar zijn beide parken open voor alle leden van TV Bernissepark, hetgeen betekent dat iedereen op beide parken kan spelen. Op 31 december zal het park in Heenvliet sluiten. Dan kan tot het gereedkomen van de nieuwbouw wel op de locatie in Zuidland worden getennist. De opening van het nieuwe park aan de Melkweg in Zuidland staat gepland voor medio 2022. 

Op dit moment ligt de aanleg van het nieuwe park nog prima op schema en hoopt de vereniging eind december/begin januari de eerste paal te kunnen slaan. Daarna zullen er ongeveer zes maanden nodig zijn voor de realisatie van het complex met vijf tennisbanen. Daarnaast is in de ledenvergadering unaniem besloten om ook twee padelbanen aan te leggen. Hiermee is TV Bernissepark - vanaf de opening van het nieuwe park - de eerste vereniging in Nissewaard die de padelsport zal aanbieden. 

De nieuwe vereniging TV Bernissepark telt nu bijna 300 leden, maar heeft nog geen ledenstop. Nieuwe leden zijn welkom! Zij kunnen zich nu nog melden via de website www.ltvzuidland.nl of via het emailadres secretaris@ltvzuidland.nl.

Ook het eerste open toernooi van de nieuwe vereniging staat al op de planning voor begin september. De inschrijving voor Het TV Benissepark Estron - Marlog Open staat al open (meer info: via mijnknltb.toernooi.nl). 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant