Afbeelding

Kam-Lung op Prutmarathon

Sport 273 keer gelezen

Schermerhorn - Op zondag 14 juli jl. was sportschool Kam-Lung uit Heenvliet weer goed vertegenwoordigd op de jaarlijkse Prutmarathon in Schermerhorn. Dit jaar deden maar liefst dertien deelnemers mee van de Heenvlietse school. Deelnemers in de categorie jeugd waren: Morena de Vlieger, Thom Elshout, Marijn Kuikstra, Remi van Velzen en Kylee van der Spek. Deelnemers bij de dames/veteranen waren: Sandy Bolte, Mary Cheung en Sijou van der Spek zelf. In de categorie senioren waren dit: Ruud van der Water, Menno Jobse, Guus van Geet, Jeroen Stal en Michel Wuijster.

Baggersloten
Het parcours was weer zwaar. Zesendertig baggersloten over een lengte van ca.1200 m. De jeugd moest dit parcours eenmaal trotseren, maar de dames, veteranen en senioren moesten dit maar liefst drie keer doen! Aan het eind zagen de deelnemers dan ook zwart van de drek. Het prachtige weer maakte wel een hoop goed. Uiteindelijk zijn alle Kam-Lung leden gefinisht met mooie eindtijden.

Survivalweekend
Voor de meeste scholen is er nu zomerstop. Voor Kam-Lung wacht nog een zwaar beproeving: The Challenge 2013! Dit survivalweekend wordt alweer voor de 27ste maal georganiseerd door de Heenvlietse school. Dit jaar zal the Challenge plaatsvinden op 23, 24 en 25 augustus. Naast o.a. een loodzware stormbaan en nacht oriëntatierun moet er ook een Ultrarun van 22 km met diverse hindernissen volbracht worden. Er wordt gestreden in koppels (man/man, man/vrouw, vrouw/vrouw). Inschrijving is open voor iedereen. Voor meer info over kam Lung en/of evenementen mail: info@kamlung.nl of check www.kamlung.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant