De training begon met een peptalk.
De training begon met een peptalk. Foto: Foto-OK.nl

Gert ‘de meesterknecht’ Jacobs traint jeugd PRC Delta

Sport 673 keer gelezen

Spijkenisse - Zaterdag 17 april heeft oud wielrenner Gert Jacobs de jeugd en nieuwelingen groep van PRC Delta uit Spijkenisse een mooie peptalk gegeven in deze wedstrijd loze tijd.

Dit deed hij met prachtige verhalen over zijn eigen wielercarrière bij de Tour de France en de Olympische Spelen. Gert heeft de kinderen een hart onder de riem gestoken, dat ondanks dat er geen wedstrijden worden gereden, ze wel door moeten blijven gaan met trainen voor de tijd dat de wedstrijden weer kunnen. Dit zal volgens het laatste nieuws waarschijnlijk vanaf 1 juni zijn.

Gert heeft na de peptalk de kinderen van categorie 1-4 een training gegeven met bochten- en start technieken. De oudere groepen 5,6,7 en nieuwelingen kregen een heuse koppelkoers aan hun broek. Gert deed zelf lekker mee en spoorde de kinderen aan door te blijven gaan en niet op te geven, ofwel zijn moto #derrrann !!! Na de koppelkoers werd er nog een wedstrijd gereden waarin Gert ook de nodige aanwijzingen kon geven.
Toen de clinic was afgelopen, was er een patatje en snack en ijsje voor de kinderen. Gert had helaas geen tijd om mee te eten, hij was alweer onderweg naar Limburg om verslag te doen van de Amstel Gold race voor de televisie. Hij heeft beloofd om snel weer terug te komen en het startschot te komen geven bij de volgende grote wedstrijddag bij PRC Delta.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant