Afbeelding
Foto: PR

Eerste winst voor Spivo Dames 1

Sport 174 keer gelezen

Spivo Dames 1 heeft de tweede competitiewedstrijd gewonnen! Vooraf waren de meiden al blij dat er in deze bijzondere tijd gespeeld mocht worden en ze hun favoriete sport mochten uitoefenen. Na een wisselvallige eerste set, was er vanaf set twee geen houden meer aan waardoor er vier punten op de ranglijst werden bijgeschreven!

In de eerste set werden te veel eigen fouten gemaakt en het basisniveau lag hierdoor te laag. VCN won deze set terecht met 14-25. Na een motiverende peptalk van de coaches begonnen de dames aan set 2. De samenstelling van het team werd aangepast en het niveau werd opgeschroefd. Hierdoor werd het basisniveau weer zoals ze het wilden hebben. Er werd echt een ontzettend goed spelletje gespeeld en Spivo was simpelweg niet meer te stoppen. Set 2, 3 en 4 sloten ze hierdoor ook met winst en een heel positief gevoel af. Een fantastische 3-1 overwinning voor het team dus!

De volgende wedstrijd spelen de dames tegen HLB Van Daal/DS. Dit zal een leuke en lastige wedstrijd worden omdat HLB Van Daal/DS nog geen set heeft afgestaan.

Uit de krant