Zuidland weet niet te scoren tegen Rijnmond Hoogvliet

Sport 275 keer gelezen

Zuidland – Zuidland had zaterdag op Groot Nibbeland veel kansen, maar tot scoren kwam de ploeg niet.

Rijnmond Hoogvliet Sport kon dan ook na afloop van geluk spreken dat het bleef zoals beide ploegen eerder begonnen 0-0.

Vooral Leon van der Steen en Kai de Hoog waren wat ongelukkig in de afwerking. Zij kregen in het gehele duel voldoende kansen om op voorsprong te komen, maar de bal wilde de goal niet in of doelman Arjan Jongerius, die inviel bij de Hoogvlieters stond juist opgesteld.

'We hadden wat last van blessures, maar ik denk achteraf toch dat Zuidland twee punten heeft verloren. We kregen veel kansen, vooral voor rust, maar hij wilde er niet in. Toen had het al 3-0 moeten staan. Je moet ze er echter wel in schieten. Vier man hadden straf bij hen omdat ze te laat waren. Die oude doelman van hen deed het echt heel erg goed. Zij waren de laatste vijftien minuten dreigend, maar we moesten de punten delen', vond trainer Tom Larssen na afloop.