Hekelingen kwam zaterdag in het duel met Goudswaardse Boys tot een 2-1 zege.
Hekelingen kwam zaterdag in het duel met Goudswaardse Boys tot een 2-1 zege. Foto: Peter de Jong

Hekelingen pakt de punten tegen Goudswaardse Boys

Sport 686 keer gelezen

Hekelingen – Hekelingen doet het nog altijd uitstekend in de vierde klasse H. De ploeg van Guy Duijm staat op de tweede plaats en hoopt nog een periodetitel te pakken, voor het behalen van de nacompetitie, daar koploper GOZ zeven punten voor staat op Hekelingen.

Zaterdag ging de zege ook weer naar Hekelingen in het duel tegen Goudswaardse Boys. Het werd op sportpark 't Spui uiteindelijk 2-1 (0-0).

Veel kansen
Hekelingen kwam na rust op voorsprong dankzij een treffer van Tim van Schol. Die werd vervolgens verdubbeld via Sajo Sabic. Kort voor het einde wisten de gasten nog iets terug te doen. 'We hebben de hele wedstrijd gedomineerd. We waren voor rust oppermachtig en het is dan ook een raadsel waarom er niet werd gescoord. Na rust hadden we de wind tegen. Toch krijgen we ook dan nog kansen en verzuimen we om verder uit te lopen. Dan wordt het op het laatst toch nog spannend, omdat we in het uitduel ook met 2-0 voor stonden en het in de laatste vijf minuten nog 2-2 werd. Dat leek nu ook te gebeuren. Ik kan niet anders zeggen dat de zege dik en dik verdiend is', gaf Duijm na de zege aan. Komende twee weken ligt de competitie stil, daarna wacht nummer drie WCR als tegenstander.