De dames van Bernisse slaagden er zaterdag niet in om de winst te pakken tegen DVO 2.
De dames van Bernisse slaagden er zaterdag niet in om de winst te pakken tegen DVO 2. Foto: Peter de Jong

Volleybalsters Bernisse gaan onderuit tegen DVO 2

Sport 327 keer gelezen

Spijkenisse – De dames van Bernisse hebben zaterdag in sporthal Den Oert niet kunnen winnen van de nummer drie van de competitie DVO 2. De ploeg van Edwin Ooms ging met 0-4 onderuit tegen de formatie uit Oud-Beijerland.

Tot twee keer toe was het verschil wel ruim. Dat begon al in de eerste set toen men met 15-25 onderuit ging. Daarna kon Bernisse iets langer mee gaan in de tweede set, die ging met 18-25 verloren. In de derde set werd het 15-25 en de laatste set werd verloren met 20-25.

Koploper
'Ze staan derde op de ranglijst, maar op punten zijn ze toch de koploper. Wij moesten het stellen zonder Esther Brom en Marjolein van Bokhove. Ik moet zeggen dat we een hele tijd aardig mee konden gaan met de tegenstander. Ze maakten het op het einde steeds af. Ze hadden ook een heel goede speler, die startte in de derde set en daardoor is het verschil toen ook groter', vond coach Edwin Ooms. De ploeg strijdt er dit jaar voor om in deze klasse te blijven. 'We zijn natuurlijk gepromoveerd. We staan nu zesde op de ranglijst. Echter het verschil met de nummer tien is maar drie punten. Het doel is dus nog niet behaald. Maar we moeten nog twee keer tegen de concurrentie', besluit Ooms.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant