Matig duel tussen GHVV'13 en Kethel Spaland

Sport 248 keer gelezen

Geervliet- Onder een strak blauwe lucht en een hobbelig veld kwamen de ploegen van GHVV'13 en Kethel Spaland elkaar weer tegen en het eerste waar ze het over hadden was de krankzinnige wedstrijd in Schiedam die eindigde in 5 - 5 nadat de thuisploeg met 5 - 1 voor stond.

Toen twee goed voetballende ploegen maar nu waren de ploegen geen schim van de eerste wedstrijd.

De eerste helft was vol strijd en passie waar de thuisploeg de bovenliggende ploeg was wat betreft balbezit. In de negende minuut wist Clifford Robinson de thuisploeg op 1-0 te brengen. GHVV'13 bleef veel druk op de bal zetten en Kethel Spaland kwam maar niet in de wedstrijd. Na de rust probeerde Kethel Spaland meer druk naar voren te zetten om het zo de thuisploeg lastig te maken. Het niveau daalde maar de werklust was wel 1000 % van beide kanten. De bezoekers kregen goede kansen, maar de scherpte ontbrak. In de voorlaatste minuut wist Kethel Spaland door een klutsbal de gelijkmaker te scoren.

Zaterdag speelt GHVV'13 thuis tegen VFC.