GHVV wist zaterdag bij Rhoon niet te winnen. De thuisploeg zegevierde met 2-0 op de ploeg van John Stougje. Archieffoto: Peter de Jong

GHVV'13 dieper in de zorgen na nederlaag bij Rhoon

Sport 344 keer gelezen

Rhoon – GHVV'13 zal in de komende maanden de punten bij elkaar moeten sprokkelen. De ploeg van John Stoougje is in de gevarenzone in de derde klasse D, samen met SC Botlek, Vierpolders en FC Vlotbrug.

Zaterdag werd na de nederlaag van vorige week tegen HBSS, wederom niet gewonnen. Rhoon dat op de negende plaats op de ranglijst staat was met 2-0 (0-0) de betere ploeg in het duel met GHVV'13.

Twee gezichten
'Het was een wedstrijd met twee gezichten. Ik vond van onze kant dat we voor rust prima speelden, heel erg verzorgd. We scoren alleen niet. Na rust speelde Rhoon veel feller. We gingen er niet in mee. Dan staat het ineens 1-0 en volgt na vijf minuten ook nog de tweede treffer. Vorige week verlies je met goed spel. Vandaag zijn we afgetroefd in de tweede helft. Dat is zonde, want er is zeker wel een werklust van onze kant geweest. Het is ongrijpbaar, als alles goed loopt is het anders. Het zal in de rest van de competitie echt punten sprokkelen worden voor ons', was de mening van John Stougje. Komende zaterdag zal de ploeg tegen Kethel Spaland in actie komen. Die ploeg staat derde, GHVV'13 staat op de twaalfde plaats met vier punten meer dan hekkensluiters Vierpolders en SC Botlek.