Afbeelding
Foto: Peter de Jong

GHVV'13 speelt prima, maar verliest van HBSS

Sport 395 keer gelezen

Geervliet – De start van het nieuwe jaar is nog niet goed verlopen voor GHVV'13. Het nieuwe complex is nog niet klaar voor gebruik en zaterdag verloor de ploeg van John Stougje het inhaalduel met HBSS met 0-2 (0-0).

Door de nederlaag staat GHVV'23 nu op de twaalfde plaats op de ranglijst, tegenstander HBSS steeg door de zege naar de tweede plaats achter koploper CION.

Geknokt
Toch kon trainer John Stougje, die aan het einde van dit seizoen vertrekt, terugkijken op een prima duel van zijn ploeg. 'Ze hebben het goed gedaan. Alleen de uitslag is niet goed. We kregen ook wel wat kansen in het duel. Het bleef lang 0-0 en dan valt de 0-1 en toen probeerden we toch nog iets te forceren. Dan valt de tweede treffer uiteindelijk. We hebben echter gedaan wat we konden. We nemen dit weer mee in ons volgend duel bij Rhoon', meent de oefenmeester die voor komend nog geen nieuwe ploeg heeft. 'Ik kijk alleen, maar naar ploegen waar ik me lekker bij voel. Ik ga niet ergens solliciteren, omdat ik trainer wil zijn', aldus Stougje.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant