Spijkenisse heeft zaterdag de competitie hervat met een zege tegen FC Rijnvogels. Het werd op sportpark Jaap Riedijk 1-0.
Spijkenisse heeft zaterdag de competitie hervat met een zege tegen FC Rijnvogels. Het werd op sportpark Jaap Riedijk 1-0. Foto: Peter de Jong

Spijkenisse pakt belangrijke punten tegen FC Rijnvogels

Sport 396 keer gelezen

Spijkenisse – Omhoog kijken en zo snel mogelijk uit het dal komen, dat is de inzet van de tweede competitiehelft voor Spijkenisse, dat nog altijd op de voorlaatste plaats staat in de hoofdklasse. De eerste drie punten van 2020 konden zaterdag worden bijgeschreven na de 1-0 zege op Rijnvogels.

Voor rust zat het er niet in dat de wedstrijd een winnaar kreeg in het duel dat het aanzien niet waard was voor het publiek. Na de thee kwam Spijkenisse beter uit de kleedkamer, miste Rijnvogels een strafschop en was het invaller Adam el Fazazi die zes minuten voor tijd de winnende treffer binnen wist te schieten.

Te afwachtend
'Dit zijn heerlijke punten die heel erg hard nodig zijn. Voor rust vond ik dat wij een afwachtende houding hadden. We deden veel te weinig. We waren twee keer gevaarlijk. Na rust ging het beter en vond ik dat we fris speelden', vond trainer Peter Wubben. De oefenmeester kijkt voorlopig het per wedstrijd aan. 'We kijken nu alleen vooruit naar Smitshoek. We moeten gewoon zoveel mogelijk punten zien te behalen en in de hoofdklasse blijven, we doen dat met heel veel jeugd', verklaarde de trainer die nog niets weet over zijn toekomst, maar na dit jaar als er geen mooie uitdaging komt, vooral rust wil hebben. De komende twee weken speelt Spijkenisse uitwedstrijden.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant