Tweede zege Simonshaven, Zinkweg aan de kant gezet

Sport 349 keer gelezen

Simonshaven – De voetballers van Simonshaven zijn het nieuwe jaar prima begonnen. Nadat men vorige week in Torremolinos een trainingskamp had, werd zaterdag de competitie hervat tegen Zinkwegse Boys.

De ploeg van Peter Hoek won het duel met 3-1 (0-0).

Na rust was het John Ackon die de gasten op 0-1 bracht, maar Kenzie Bresser maakte de gelijkmaker. Vervolgens was het Guus Voulon die Simonshaven op voorsprong bracht en Patrick van Veelen bepaalde de eindstand uiteindelijk op 3-1.

De overwinning is pas de tweede van het seizoen. 'Het is zeker wel terecht. Ik vond ons voor rust ook al beter, maar dan scoor je niet. Na rust komen we eerst achter en dan zie dat we bleven strijden. Er kwamen ook echt mooie doelpunten, allemaal met het hoofd gemaakt. Een tweede van hen werd nog afgekeurd, maar ik vind dat de punten terecht in Simonshaven zijn gebleven', was de visie van trainer Peter Hoek. Zaterdag is Goudwaardse Boys de tegenstander.