Knappe zege voor handballers HVOS bij Hellas 3

Sport 340 keer gelezen

Den Haag – De handballers van HVOS, die dit seizoen voor het eerst in de tweede divisie spelen, hebben zaterdag een prima prestatie geleverd.

De ploeg wist het duel bij de derde keuze van Hellas te winnen.

In sporthal Hellas had de formatie van Lars Kramer een start waarin het direct mee kon met de tegenstander, na rust had men direct een prima periode, waarin men de voorsprong kon opbouwen. Dat bleek genoeg voor de uiteindelijke 17-25 (8-8) overwinning voor de Spijkenissers, die op de tiende plaats staan.

'We hebben het echt wel goed gedaan. We stonden er vandaag als team. We hebben er met elkaar voor gewerkt, om het de tegenstander erg moeilijk te maken. Dit is een uitstekende start van de tweede helft van de competitie. We hebben in de tweede helft echt een goede start gemaakt. Het leek bij hen wel een open huis. Wellicht hadden zij een mindere dag, maar wij deden het prima', vond coach Lars Kramer. Raoul Knol was met vijf treffers de topscorer van HVOS.