Spijkenisse zag zaterdag een voorsprong verdwijnen tegen het Gelderse Duno. Het werd op sportpark Jaap Riedijk 1-1. Foto: Peter de Jong

Spijkenisse pakt slechts één punt tegen DUNO

Sport 371 keer gelezen

Spijkenisse – Het wordt langzamerhand erg penibel voor Spijkenisse in de hoofdklasse. De ploeg van Peter Wubben slaagde er ook zaterdag niet in om van de voorlaatste plaats te komen. Het duel tegen Duno eindigde in 1-1 (1-0)

Al na twintig minuten leek Spijkenisse op rozen te zitten. De ploeg kwam op sportpark Jaap Riedijk op voorsprong via een treffer van Sander Barragan. Spijkenisse bleef de Gelderlanders onder druk zetten. Er waren kansen om de score te verdubbelen, maar de bal wilde de touwen niet in. Tien minuten na rust wist de ploeg uit Doorwerth de gelijkmaker aan te tekenen. Ondanks kansen van Hamdani, Van der Pluijm en Jardim, deelden de ploegen de punten.

Goede kansen
'We speelden van onze kant echt een hele goede wedstrijd. We hadden wel met 7-1 voor kunnen staan, maar verzuimen het goed af te ronden. Zij krijgen één kans en die was dodelijk, want dat was de gelijkmaker. Het kost ons teveel moeite om tot scoren te komen. Daardoor maken we het onszelf erg lastig op de ranglijst. De komende tegenstanders zijn ook niet gemakkelijk', vond trainer Wubben. Spijkenisse zag Rijsoord verder weglopen door de zege die men had op Capelle, dat over twee weken de tegenstander is. Zaterdag wacht het treffen met Jodan Boys dat elfde staat op de ranglijst.