Afbeelding
Foto: PR

Kiritsu wederom in de prijzen!

Sport 725 keer gelezen

Groningen -  In een volgepakte topsporthal te Winsum Groningen werd het 20e Katsu gala gehouden voor full-contact karate. Met vechters uit Nederland, Polen, Hongarije, Italie, België en Duitsland was het een goed bezet gala waarbij iedereen aan een tegenstander werd gekoppeld van zijn kaliber.

Kiritsu was met twee vechters vertegenwoordigd. Marco Zoutendijk was na twee jaar sabbatical roestig. Maar zijn mentaliteit zorgt dat hij twee ronden bleef drukken met luisterend oor naar zijn coach waarbij hij de partij won. Marco is back in business.

Ricardo Oskam had een tegenstander die direct hard dichtbij hem kroop. Na 20 seconden draaide Ricardo goed om hem heen en verleende het publiek een mooi schouwspel door vol een knie in het gelaat van zijn tegenstander te plaatsen. Hierdoor werd de partij keihard vroegtijdig beslist.

Binnen Kiritsu is men een grote familiaire groep die de full-contact vorm Kyokushinkai Karate beoefent, wat geschikt is voor ieder niveau. Niet iedereen vecht op toernooien. Ben jij een volwassene die zichzelf wil verbeteren en uitdagen? Dan daagt Kiritsu je uit de eerste stap te nemen en eens mee te doen! Op woensdag van 20.00-21.30 uur en zondagen van 10.00 tot 11.30 uur  in de Anne Frankstraat 26 te Spijkenisse!

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant