De korfballers van SC Olympia wonnen zaterdag het openingsduel bij 't Capproen.
De korfballers van SC Olympia wonnen zaterdag het openingsduel bij 't Capproen. Foto: Theo van Kralingen

Matige start voor korfballers Olympia in de zaal

Sport 353 keer gelezen

Hellevoetsluis – De korfballers van SC Olympia hebben in de ouverture van de zaalcompetitie de punten wel mee kunnen nemen, maar hoogstaand was het nog niet voor de formatie van Just Riet. Het werd in sporthal De Morgenstond 9-12 (6-4) voor de ploeg uit Spijkenisse.

SC Olympia startte voor rust dus niet heel erg goed. 'Je mag gewoon zeggen dat het heel erg slecht was. Dat kwam doordat de mensen die normaal gesproken de doelpunten maken, niet thuis gaven', is het eerste commentaar van de oefenmeester van de Spijkenissers.

Geen energie
'Het was een duel met twee gezichten', gaat Just Riet verder. 'Het was niet goed genoeg en er was voor rust slechte energie. We zijn na rust veel slimmer omgegaan met onze tegenstander en zo konden we de wedstrijd eigenlijk over de streep trekken', vervolgt de oefenmeester. Het doel voor komend jaar moet helder zijn. 'We willen uit de vierde klasse dus we moeten in de komende elf duels gewoon zorgen dat we eerste of tweede worden. Dat is echt het doel voor dit seizoen', besluit Riet. De treffers kwamen zaterdag van André van de Wagt, Joey Ockeloen, Nienke Kros ,Lennart Orgers en Robert Huisman. Komende zaterdag wacht Voltreffers is sporthal Olympia. 'Dat moet zeker een walk-over worden', verklaart de coach van de Spijkenissers.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant