Abbenbroek had zaterdag een gemakkelijke middag tegen Piershil. De ploeg won met 10-0.
Abbenbroek had zaterdag een gemakkelijke middag tegen Piershil. De ploeg won met 10-0. Foto: Peter de Jong

Abbenbroek in de dubbele cijfers tegen zwak Piershil

Sport 448 keer gelezen

Abbenbroek – Het was zaterdag een eenvoudige middag voor Abbenbroek, dat op Abenello gastheer was van hekkensluiter Piershil. De ploeg van Jaco Verhoev behaalde zelfs dubbele cijfers in het duel en won van de ploeg uit de Hoeksche Waard met 10-0 (2-0).

Voor rust was het Jean Paul van Diggelen die de score opende, daarna verdubbelde Roy Verwijs de score. Na de thee stond het binnen een kwartier 6-0 via Jeremy Verhoev en drie treffers van Casey van Os. Daarna was het Verhoev met de 7-0, Glen van der Graft met de achtste treffer, Jordy de Looze die voor 9-0 zorgde en de tiende treffer van de middag kwam van Roy Verwijs.

Makkelijke middag
Gezien de uitslagen van Piershil, was een makkelijke middag voorzien voor Abbenbroek. 'We konden eigenlijk alleen maar verliezen als we niet opletten. Het was echt wel een makkelijke middag voor ons. Voor de rust maken we er twee en na een kwartier scoor je weer een aantal treffers. We hoefden weinig te verzetten vandaag. Het allerbelangrijkste is dat we de drie punten hebben en dan maakt het niet uit hoe we dat krijgen', vond Jaco Verhoev na de zege. De ploeg staat vijfde op de ranglijst. Zaterdag wacht Zinkwegse Boys als tegenstander.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant