Spijkenisse laat de winst kort voor tijd ontglippen

Sport 212 keer gelezen

's-Gravenzande – Spijkenisse is er zaterdag net niet in geslaagd om dichter in de buurt van tegenstander 's-Gravenzande te komen. Lange tijd leek het er naar uit te zien dat de tweede zege van de competitie eraan kwam, het werd toch nog 1-1 (0-0).

Nadat er voor rust niet werd gescoord door de ploeg van Peter Wubben, ging het na rust een stuk beter. Na tien minuten was het Serginio van Axel-Dongen die voor Spijkenisse de score opende. Vijf minuten voor tijd was het echter een vermeende handsbal van Luijendijk die namens de thuisploeg alsnog de 1-1 op het scorebord bracht.

Door de nederlaag blijft Spijkenisse op de ranglijst op de voorlaatste plaats staan met twee punten achterstand op Rijsoord dat veertiende staat. Komende zaterdag is het Haagse Duno de tegenstander op sportpark Jaap Riedijk. Die ploeg heeft twaalf punten meer dan Spijkenisse en staat op de achtste plaats op de ranglijst.